پاورپوینت انواع طبقه بندی بودجه ای
نوع فایل: پاورپوینت ()
قسمتی از متن پاورپوینت:
تعداد اسلاید: 39 صفحه
1 به نام خدا 2 انواع طبقه بندی بودجه ای ارائه دهنده:
مهدیه باغبانی دکتر حیدری 3 انواع طبقه بندی طبقه بندی منابع
درآمدها
واگذاری دارایی های سرمایه ای
واگذاری دارایی های مالی
طبقه بندی مصارف
اعتبارات هزینه ای
تملک دارایی های سرمایه ای
تملک دارایی های مالی
طبقه بندی عملیات
طبقه بندی سازمانی
طبقه بندی اقتصادی مقدمه 4 طبقه بندی منابع منابع دریافتهای دولت محسوب میشوند.
در این نوع طبقهبندی منابع مالی دولت به سه طبقه «درآمدها»، «واگذاری دارائیهای سرمایهای»، «واگذاری دارائیهای مالی» تقسیم میشوند که همه آنها به صورت پول رفع نیازهای جامعه را برای انجام هزینههای دولت ممکن میسازند، اما نحوه تدارک آنها از ابعاد مختلف «اقتصادی»، «اجتماعی»، «فرهنگی» و «سیاسی» اهمیت بسیار دارد.
طبقهبندی به صورتی است که امکان برآورد صحیح و نیز اتخاذ تصمیمات درست را در مورد هر یک از آنها امکانپذیر مینماید. مقدمه 5 طبقه بندی منابع درآمدها
از لحاظ نوع:
عمومی
اختصاصی
شرکت ها
از لحاظ بخش های درآمدی:
درآمدهای مالیاتی
کمک های اجتماعی
کمک های بلاعوض
درآمدهای اموال و دارایی ها
درآمدهای حاصل از خدمات و فروش کالا
درآمدهای حاصل از جرایم و خسارات
درآمدهای متفرقه
واگذاری دارایی های سرمایه ای
واگذاری دارایی های مالی
مقدمه 6 طبقه بندی منابع درآمدها:
عمومی
پارهای به موجب قانون از بافت جامعه وصول میشوند و مستقیماً به خزانه دولت واریز میگردند که به درآمد عمومی موسوم است.
درآمدهای اختصاصی
درآمدهای اختصاصی نیز به موجب قانون وصول، و به خزانه دولت واریز میشوند، لیکن عموماً معادل 100 درصد آن یا معادل اعتباری که در قانون بودجه سالیانه پیش بینی شده است در اختیار دستگاه وصول کننده قرار میگیرد.
این نوع درآمد خلاف اصل عدم تخصیص از اصول بودجه است. مقدمه 7 طبقه بندی منابع واگذاری دارایی های سرمایه ای:
بخشی به صورت فروش نفت، گاز، فروش ساختمانها، تاسیسات، ماشین آلات و اموال و داراییهای دولت میشوند که به صورت واگذاری داراییهای سرمایهای ظاهر میشوند مقدمه 8 طبقه بندی منابع واگذاری دارایی های مالی:
قسمتی به صورت سایر منابع تامین اعتبار از طریق فروش اوراق مشارکت، استفاده از صندوق ذخیره ارزی، فروش سهام شرکتهای دولتی، استقراض از سیستم بانکی، استفاده از وامها و تسهیلات خارجی و دریافت اصل وامهای داخلی دولت، تامین میگردد که به واگذاری داراییهای مالی موسوم است. مقدمه 9 طبقه بندی مصارف مصارف، پرداختهای دولت محسوب میشوند چگونگی تخصیص منابع در شبکه اندام تشکیلات دولت، فلسفه اقتصادی پرداختهای دولت را پایهگذاری مینماید.
بنابراین مصارف به سه گروه ذیل تقسیم میشود:
اعتبارات هزینه ای
تملک دارایی های سرمایه ای
تملک دارایی های مالی مقدمه 10 طبقه بندی مصارف اعتبارات هزینه ای
اعتبارات «هزینهای» ظرفیتهای موجود را حفظ و نگهداری میکند و موجبات اعمال حاکمیت دولت را میسر میسازند و هزینههای حضور و استقرار حاکمیت و اقتدار دولت را تامین میکند. مقدمه 11 طبقه بندی مصارف تملک دارایی های سرمایه ای
ایجاد و توسعه ظرفیتها، یا تثبیت و عمر ظرفیتها، در یک برنامه زمان بندی شده به صورت سرمایهگذاری در داراییهای سرمایهای تولید شده یا مولد و گاهی به صورت داراییهای تولید نشده مشهود یا نامشهود، موجبات «تملک داراییهای سرمایهای» دولت را فراهم میآورند. مقدمه 12 طبقه بندی مصارف تملک دارایی های مالی
تجهیز منابع پولی و مالی «سایر منابع تامین اعتبار» تامین کننده سیاستهای دولت در بازپرداخت بدهیهای خود که به صورت وامها و تسهیلات داخی و خارجی، یا بازپرداخت اوراق مشارکت یا انجام تعهدات اعزام زایران حج تمتع یا خرید و سرمایهگذاری سهام شرکتهای دولتی یا افزایش سرمایه آنها و تعهدات پرداخت نشده سالهای قبل (دیون با محل) را فراهم میسازند که به «تملک داراییهای مالی» موسوم است. مقدمه 13 سایر طبقه بندی ها با توجه به نحوه دریافت و پرداخت هر یک از منابع و مصارف و تاثیرگذاری متفاوت آنها از ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... میتوان به انواع طبقهبندیهای بودجهای زیر اشاره نمود:
طبقهبندی عملیات
طبقهبندی سازمانی
طبقهبندی اقتصادی مقدمه 14 طبقه بندی عملیات از طریق طبقهبندی عملیات، فعالیتهاووظایف دولت مورد شناسایی قرار گرفته و با تقسیم آنها به برنامه، فعالیت و طرح، چگونگی دستیابی به اهداف و انجام...
توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.
خرید و دانلود - 18,700 تومان
- لینک منبع
تاریخ: پنجشنبه , 14 دی 1402 (16:05)
- گزارش تخلف مطلب