گزارش کارآموزی در شرکت طراحان دشت سبز
گزارش کارآموزی در شرکت طراحان دشت سبز در 42 صفحه
تاریخچه ای مختصر در مورد شرکت تبلیغاتی طراحان دشت سبز
این موسسه در سال 1380 تاسیس شد و موسس آن نیز آقای کاظم جسمانی می باشد و تمامی فعالیتهای این شرکت در زمینه تبلیغات می باشد.
پرسنل این موسسه دارای 4 نفر در قسمت طراحی یک نفر در قسمت خدمات و 3 نفر نیز در قسمت امور فنی مشغول به کار هستند.
لازم به ذکر است که این موسسه به غیر از دفتر مرکزی آن دارای شعبه دیگری در قسمت دیگر شهر می باشد.که اطلاعات کافی از آن شعبه ندارم و همچنین دارای یک کارگاه مجزا برای ساخت تابلو های فلکسی نیز می باشد که تابلو های طراحی شده از چاپ تحویل آن قسمت می شود برای ساخت و همچنین نصب آنها.
مدیریتاین شرکت که خود نیز دارای لیسانس گرافیک است و تمامی کارها باید با ایشان هماهنگ و مورد تایید ایشان قرار بگیرد.
تاریخچه مختصر تبلیغات در مراکز خرید:
شاید یکی از قدیمی ترین اشکال ارتباط، تبلیغات در مراکز خرید باشد. در روم باستان بازرگانان نمادی از تجارت شان را برای جذب مشتری به نمایش می گذاشتند.
باستان شناسی که پامپی و هر که لانوم را کاویده اند بقایی از نشانه های فلزی تجاری را که توسط آهنگران ساخته شده بودند را یافته اند. آثاری نیز باقی مانده از نشانه های رنگ شده با دست نیز در ورودی مغازه ها یافت شده است.در طی قرون وسطی بازرگانان به وسیله مدلهایی از کلیدها، ابزارها، شمشیرها، ظروف آشپزخانه، سفالها و دیگر محصولاتشان به تبلیغ کالای خود می پردازند.
از آنجا که بیشتر مشتریان بی سواد بودند لازم بود که از نشانه های استفاده شود که به وضوح قابل فهم باشند.
در طول رنسانس نشانه های مصور در سراسر اروپا پایدار گشت. اینهاد اولین موارد همکارط بین هنرمندان و بازرگانان را تشکیل می دادند. برخی از این علائم و نشانه ها هنوز هم به کار می روند. نشانی که هنوز هم برای مغازه کارگشایی استفاده می شود از سه توپ طالایی تشکیل می شد که در اصل این مغازه ها بانکدار و وام دهنده بودند.
میله راه راه، نمایانگر مغازه آرایش گران و جراحان بود، ای«نشانه های مشهود صدها سال است که باقی مانده اند.
در قرن 19 در ایالات متحده مشهرترین نما در مراکز خرید سرخ پوست مغازه سیگار برگ فروشی بود.
این مجسمه چوبی، 6 فوتی که از چوب کاج با دست تراشیده شده بود. که معمولاً همه کسانی که مجسمه صبوری که کشتی را می راشیده اند، می ساختند. این مجسمه به شکل واقعی رنگ شده بودند و در آستانه مغازه سیگار برگ فروشی نصب شده بودند. کلکسیونرها برآورد می کنند که حدود 20.000 مجسمه سرخ پوست در طول سالهای 1850 تا 1890 تراشیده شده است.
در اوایل قرن 19 بازرگانان از نقاشان علایم، برای افزایش فروش یاری جستند. و در نخستین روزها صاحبان بعضی از فروشگاهها و تاجران اقلام عمومی منبع دائمی علائم بودند که اغلب بر پایه حروف تایپی تزیینی بنا شده بود. تقریباً در همان زمان، نام های تجاری (مارک) بر روی شبکه ها، صندوق ها، قوطی ها، شیشه ها، و تقویم نامه ها نمایان شدند.
تولید کنندگان شروع به تهیه لوازم فروشگاهها با مارک خودشان شدند و نمایش این اقلام بسیار شهرت آور می نمود.
ویترین های شیشه ای در سال 1840 به وجود آمد، مشتریان فرصت تماشا و تحصین کالاهایی را داشتند که بسیار هوشیارانه و زیرکانه و اغلب به مقدار فراوان در ویترین مغازه ها چیده شده بودند.
در مناطق روستایی نشانها و علایم فلزی یا رنگ شده در انباری ها و آهنگری ها برای تبلیغ محصولات یا خدمات به کار می رفت. ویترین های 3 بعدی تا اوایل قرن بیستم به وجود نیامده بودند. در ابتدا ویترین مغازه ها ظاهری بسیار شلوغ داشتند زیرا که بازرگانان مقادیر زیادی از کالاهای خود راذ به نمایش می گذاشتند تا تنوع زیاد اجناس موجود در مغازه را نشان دهند. سپس در حدود سال 1910 ویترین های سه بعدی دایکات پدیدار گشت و تا سال 1922 تابلوهالی نئونی بسیار فراگیر شده بود.
همانقدر که تکنیک های فروش، خرده فروشی و بازرگانی پیچیده شده بود به همان میزان نیز تکنیکهای عرضه کالا در مراکز فروش پیچیده شده بودند.ویترین های عرضه کالا در مراکز خرید امروزی یکی از مهمترین کمکها بهئ خرده فروشان می باشد و برای طراحان بسته ها لازم می باشد.
- لینک منبع
تاریخ: دوشنبه , 09 بهمن 1402 (03:05)
- گزارش تخلف مطلب