امروز شنبه 03 آذر 1403 http://sell.cloob24.com
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 25 صفحه

آداب و نزاکت هدیه دادن هدیه چه به صورت مادی باشد و چه معنوی اثرات روانی زیادی هم بر فرد هدیه دهنده وهم هدیه گیرنده دارد، زیرا فرد هدیه دهنده به این ارزش معنوی در ذات خود رسیده است که اکنون وقت قدردانی، تشکر و احساس و ابراز همدلی و درک متقابل است و در عوض فرد هدیه گیرنده نیز به ارزش معنوی آن پی خواهد برد. به طور کلی زمانی که فرد هدیه گیرنده با دریافت هدیه به این نتیجه می رسد که برای طرف مقابلش مهم بوده و در خرید و انتخاب هدیه وقت،انرژی و هزینه فکری و روحی صرف شده است برایش ارزشمند است،خصوصا آن که فرد هدیه گیرنده احساس کند که با نوع هدیه ای که دیگری به او داده است ارزش و قدر و منزلتش از سوی فرد هدیه دهنده درک شده است.بنابراین سنخیت و نوع هدیه با موقعیت پیش آمده و ویژگی های شخصیتی فرد هدیه گیرنده از اصل های بنیادی فلسفه هدیه دادن است. پیش از آنکه هدیه ای خریده شود رعایت یک نکته ضروری است و آن این که هدفمان از خرید هدیه را مشخص کنیم، تا قصد و هدف اصلی را مشخص نکنیم تهیه هدیه مناسب امکان پذیر نخواهد بود. در قدیم افراد برای ارزشمندترین و مورداحترام ترین فرد خانواده یا فامیل هدیه دست ساز ارزشمندی تهیه کرده و برایش هدیه می‌بردند اما امروزه به دلیل محدودیت وقت و انرژی افراد، این اصل رو به فراموشی است. پیشینه هدیه دادن در ایران هدیه دادن رسمی است که نخستین بار از ایران برخاسته و به سایر نقاط جهان شیوع پیدا کرده است. در واقع رسم هدیه دادن، هدیه گرفتن و صله رحم، رسمی است کاملاً ایرانی که از دوران باستان برخاسته و حدود 7 تا 8 هزار سال قدمت دارد. همین کاربرد هدیه در ایران قدیم است که باعث حفظ روابط اجتماعی و عاطفی عمیق میان افراد و اقوام ایرانی شده و بین آنها پیوستگی و پیوند اجتماعی برقرار کرده و بدین ترتیب هدیه دادن به عنوان یک سرمایه اجتماعی شناخته شد، سرمایه ای که افراد در موقعیت های مختلف به کار می گرفتند در قدیم نه تنها هنگام شاد باش و شادی ها به یکدیگر هدیه می دادند بلکه بر طبق یک رسم پسندیده، ایرانیان در مراسم ختم و عزاداری تحفه هایی دلگرم کننده به یکدیگر عرضه می کردند. در پیرامون آتشکده بلخ (نوبهار) که یکی از چهار آتشکده بزرگ و درجه اول کشورهای ایران بوده همواره عده ای گل فروش دیده می شدند و کسانی که برای دیدار آتشکده می آمدند از آنها گل خریداری کرده، به درون آتشکده برده و نثار می نمودند. رسم تقدیم گل در اروپا به عنوان هدیه و تحفه، رسمی است که از ایران به کشورهای اروپایی سرایت کرده است و قدمت تقدیم گل در ایران به قدری است که نمی توان مبدا آن را پیدا کرد. کهن‌ترین نشانه‌ای که از رواج گل و استفاده از آن برای تزیین و هدیه دادن، وجود دارد، نقش برجسته بارعام داریوش اول هخامنشی در تخت جمشید است. در این نقش، داریوش بر اریکه پادشاهی نشسته و گلی در دست دارد. روی بسیاری از نقش‌های تخت جمشید، این گل به چشم می‌خورد.بسیاری از ایرانگردان و پژوهشگران در گزارش های دیداری خود از ایران به هدیه دادن شاخه گل به نشانه ابراز دوستی و عشق اشاره کرده اند.: هدیه دادن درجوامع مختلف
چینی ها: چینی ها معتقدند دریافت هدیه باید با دو دست انجام شود و گیرنده باید در هنگام دریافت،کف دست های خود را بالا نگه دارد و تا زمانی که قدر دانی و تشکر را به حد وفور در کلام و اجزای صورت خود نشان نداده است نباید هدیه را به زمین بگذارد. باز کردن هدیه در جلوی روی شخصی که آن را تهیه کرده است در فرهنگ و آداب چینی ها کار خوشایند و صحیحی به نظر نمی رسد و می گویند در صورتی که گیرنده از صمیم قلب و به راستی از هدیه خوشش نیاید با تغییر حالتی که در چهره او ایجاد می شود باعث کدورت خاطر فرد هدیه دهنده می شود. هندی ها: هندی ها معمولا از کالاهای چرمی یا کالاهایی که از اجزا و اعضای بدن حیوانات ساخته شده است هر چند گران قیمت و با ارزش هم باشد استفاده نمی کنند.در کشور هندوستان و برای مردم این سرزمین نباید از کاغذ هایی به رنگ سیاه یا سفید برای بسته بندی هدایا استفاده کرد. تایلندی ها: تایلندی ها با عدد 3 رابطه خوبی دارند، آنها ترجیح می دهند 3 قلم از یک کالا را هدیه داده یا هدیه بگیرند و برای کادو پیچی کردن هدایا هم معمولا از کاغذ هایی با رنگ روشن استفاده می کنند.

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 17,600 تومان
تبلیغات متنی
فروشگاه ساز رایگان فایل - سیستم همکاری در فروش فایل
بدون هیچ گونه سرمایه ای از اینترنت کسب درآمد کنید.
بهترین فرصت برای مدیران وبلاگ و وب سایتها برای کسب درآمد از اینترنت
WwW.PnuBlog.Com