امروز پنجشنبه 01 آذر 1403 http://sell.cloob24.com
0

نوع فایل: پاورپوینت ()

 قسمتی از متن پاورپوینت:

تعداد اسلاید: 20 صفحه

بیماری های کبد سیروز کبدی چیست؟ وزن کبد در حالت معمولی در حدود 1/5کیلوگرم و بزرگترین غده بدن می‏باشد. کبد در قسمت ربع فوقانی سمت راست شکم و پشت دنده‏های تحتانی قرار دارد. التهاب شدید کبد از نظر آسیب‌شناسی (پاتولوژی) خصوصیات معینی دارد.
این بیماری حاصل التهاب مزمن بافت کبد می باشد که به دلایل گوناگونی اتفاق می افتد هر گونه التهابی به صورت کم یا زیاد باعث تخریب بافت کبد می شود.سپس بافت های تخریب شده به صورت جبرانی بازسازی می شوند.
ادامه این فرایند به طور مزمن و مکرر، ساختار منظم و یک شکل کبد را در هم میریزدو به تدریج فیبروزو سفتی کبد افزایش می یابد.
علل عمده سیروز کبدی در ایران شامل هپاتیت B،هپاتیت C وهپاتیت اتوایمیون است. ولی داروها و مواد سمی-کبد چرب-بیماری ویلسون –تنگی مجاری صفراوی -مشکلات قلبی و انسداد وریدهای کبدی از علل این بیماری می باشند.
عوارض وعلایم سیروز کبدی 1 از علایم سیروز کبدی آسیت و تجمع مایع در شکم می باشد که به دلیل کاهش میزان آلبومین خون و افزایش سدیم و آب در بدن بوجود می آید. این عارضه باعث تورم پاها و بزرگی شکم می شود.
آنسفالوپاتی کبدی که به دلیل تاثیر مواد سمی از جمله آمونیاک برروی مغز می باشد از علائم دیگر است که با حالت گیجی و منگی و خواب آلودگی، تغییرات خلقی، فراموشی و در حالات پیشرفته­تر با کاهش سطح هوشیاری و حالت اغما خود را نشان می­دهد. در حالت عادی آمونیاک و مواد سمی خون توسط کبد تصفیه می شود و به مغز نمی رسد ولی در کم کاری کبد تصفیه آن توسط سلولهای کبدی مختل می شود.
عوارض وعلایم سیروز کبدی 2 سیروز کبدی می­تواند عوارض دیگری نیز بر روی سیستم قلب و عروق، ریه­ها و کلیه­ها ایجاد نماید که همگی این عوارض در اثر افزایش فشار ورید پورت و سیستم عروق کبدی می باشد.
سیروز کبدی شانس سرطان کبد را افزایش می دهد، هم چنین بیماری باعث تحلیل ماهیچه­ها، لاغری و سوء تغذیه می­شود. پس به طور خلاصه می­توان با دیدن علایم زیر به بیماری سیروز کبدی مشکوک شد. عوارض وعلایم سیروز کبدی 3 بی اشتهایی، ضعف،  بی حالی مفرط ولاغری
بزرگی و برآمدگی شکم
 خونریزی غیر عادی در پوست، لثه­ها
بزرگی طحال
تورم پاها
گیجی، منگی، فراموشی، علایم عصبی و تغییرات خلقی
خارش، زردی
استفراغ خونی، مدفوع قیری شکل،  کم خونی، کاهش پلاکت
تغییرات در زمان قاعدگی و عادت ماهیانه
درد شکم و درد کبدی
سیروز و تغذیه سوء تغذیه یکی از مشکلات سیروز کبدی است.
سوء تغذیه سه عامل عمده دارد
1- کاهش اشتها 2- سوءجذب 3- افزایش نیاز کاهش اشتها بسیاری از بررسی ها نشان داده اند که مبتلایان به سیروز دریافت غذایی کمی دارند؛
کبد نقش مهمی در تنظیم اشتها دارد
بیماری کبد می تواند باعث اختلال در دریافت غذا شود
کاهش کلیرانس واسطه های سیری مثل کوله سیستوکینین
دریافت بیماران و منبع انرژی آنها بیشتر کربوهیدرات هست و منعکس کننده ذخایر پایین گلیکوژن کبدیست و منجر به اکسیده شدن بیشتر چربی ها درزمان گرسنگی در کبد می شود.
کاهش دریافت غذا در سیروز همگام با کاهش نیاز آنهاست که آنهم به دلیل کاهش وزن یا توده عضلانی کم این بیماران و کاهش فعالیت فیزیکی در این بیماران است
مطالعات نشان داده است که مکمل یاری با اسیدهای آمینه شاخه دار باعث بهبود اشتها در این بیماران می شود. سوء جذب اگر مجاری صفراوی در سیروز دچار انسداد شود سوء جذب یک عارضه شایع می

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.


خرید و دانلود - 9,900 تومان
تبلیغات متنی
فروشگاه ساز رایگان فایل - سیستم همکاری در فروش فایل
بدون هیچ گونه سرمایه ای از اینترنت کسب درآمد کنید.
بهترین فرصت برای مدیران وبلاگ و وب سایتها برای کسب درآمد از اینترنت
WwW.PnuBlog.Com